No african women

Det är alltid roligt när en 27-årig afrikan, som inte kan någon svenska, ger en kärleksförklaring till dig. Speciellt när han minuten innan förklarar att han vill ha en svensk fru så att han kan få svenskt medborgarskap. Jag skrattar ihjäl mig.

Snape, Snape....Severus Snape....DUMBLEDORE!

Idag shoppade jag massa scrapbook-grejer så nu är jag pank igen. Inget som förvånar folk precis. Sen hade jag Ammi här ute och hon langade lite cola, med andra ord; hon vet vad jag behöver. Lite svårt och ta upp sitt cola-beroende när man är isolerad ute på landet lixom. Dessutom är den här klassen så himmla skön!

Igår tänkte jag att vi kunde ha ett Harry Potter marathon, och innan jag vet ordet av så har David och Gurra gjort värsta stora grejen av det. Vilket innebär att alla har blivit tilldelade en HP-karaktär, jag blev Cho. Tyvärr så är personen som spelar Harry, den jag minst umgås med i klassen. Jag jublar av glädje. Okej, det var kanske att ta i, han är väl en trevlig kille trots allt...tror jag.

MEN kära läsare, detta är inget "nu kollar vi på alla HP filmer och är sjukt seriösa" utan det är mer "nu sågar vi filmerna med massa ironiska kommentarer och skämtar om Harrys pottfrilla" haha med andra ord; det kommer bli awesome.

Ja, oftast saknar jag den där grillkvällen med en Jessica som sjunger Harry Potter delen helt fel. Och oss andra som förtvivlat försöker förklara hur den verkligen går, men misslyckas totalt. minnen <3


Efter den helgen så har jag bestämt mig. Ett beslut jag borde har tagit för länge sen.

Symptom; trötthet, snorighet, huvudvärk och en himmla massa nässpray

När man är förskyld så försöker man få in lite humor i sin dystra vardag genom att skämta om att man har svininfluensa. Konstigt nog är det ingen som uppskattar det.

Trött som bara den

Nu sitter man här som Hanna da zombie, vilket är resultatet av för lite sömn & för mycket cola. Bredvid står en rykande varm kopp med grönt te, i min nya "I love my computer" kopp - tack Korre den är awesome!


mobilbild av fina körsbärsblommor

RSS 2.0