Sommaren är här!

Var i Jönköping igår med sköna gänget och vi shoppade som blodtörstiga iglar, eller något. Tyckte lite synd om banana för så fort hon gick iväg för en liten stund så kommer hon tillbaka och har shoppat upp hela sitt studiebidrag. Så det kan gå. Sen när vi var klara på A6 så åkte vi till stan för att kolla på RIX FM festivalen, det var så sjukt mysigt att sitta i gräset och bara chilla och lyssna på musiken. Sen att det låg en gurka och en oanvänd (hoppas jag) kondom på marken, är inte lika uppskattande men det är sånt man får ta. Men när jag kom hem somnade jag direkt och drömde om oanvända kondomer, en saltgurka och bungyjump. Konstigt.

Nu är sommaren här iallfall, och jag ska tvingas att spendera resten av dagen hos min farmor. Hurray ~


Jag plågar er med en egobild igen (:

Fångad av en stormvind

Idag var det pizza med banana och tv-tittande i hennes bror lägenhet. Jag tror vi har det som rutin nu varje gång vi träffas, mycket trevligt och roligt må jag säga. Sen förstördes mitt glada humör med detta urdåliga väder som existerar just nu. Om ni inte vet vad jag pratar om så gå gärna ut och se er själva blåsas bort av denna dumma storm som härjar. Allvarligt, det blåste så mycket när jag var på väg hem igen att jag fick sand och grus i ögonen, mitt hår blev en levande sandturban och jag blev allmänt sur.

Jag fick nygligen in ett sms som konstaterar att banan har just precis fått ett jobb! Ett stort grattis till henne och jag tycker vi skålar med ett glas cola!

Sayonara

En förvirrad fluga

Förlåt kära läsare för att jag inte uppdaterat bloggen på länge. Jag kunde ha skyllt på att jag haft mycket att göra, en släkting har dött, ett hus rammlade ner på mig. Men jag ska vara ärlig och säga att jag har helt enkelt varit lat, och därför inte orkat uppdatera min lilla blogg. Så med den dåliga ursäkten bakom oss, så kan jag berätta att nu har jag gått klart mina tre dagar där jag ska gå bredvid på jobbet. Jag är minst sakt förvirrad över all medecin som ska hit och dit, och den tanten ska ha sin frukost så här, och hon vill ha sitt kaffe på detta vis och...ja, jag tror ni fattar, förvirrande helt enkelt.

Men det ordnar sig nog, och för tillfället så pluggar jag till mitt delegering-prov. En delegering gör så att man kan dela ut medecin sen på sin arbetsplats, en sorts licens typ. Man vill ju inte precis ge fel tant fel medecin, det skulle krångla till allt ganska rejält.

Jag har även märkt att om kvällarna när jag spelar dator så har små bananflugor en tendens att flockas i mitt rum, där dom har sin egna lilla ljus-ritual och dansar glatt runt dataskärmen. Men dom kommer inte leva länge till efter en hemma-gjord hårpray-attack. The little bastards.

Iallafall, nu ska jag gå och lägga mig och imorgon funderar jag på att göra ett eller två hål i örat med min kanyl. För låt oss alla inse att det är svindyrt och dåligt att ta hål i öronen med en pistol. Bara så ni vet.

Good night



(ps jag hittade den dumma sladden, den låg rakt framför mig.)

Dagens sanning

Det är komiskt att man inte får se ut hur man vill. Att man får inte ha piercingar eller kläder som står ut om man vill ha ett jobb. Idag var jag och pratade med snubben som ska anställa mig inom hemtjänsten/äldreomsorgen eller vad det nu kallas för. Det gick väl bra, och jag ska gå vid någons sida i 2-3 dagar framöver. Men vad jag störde mig på var att han påpekade mina piercingar, och tydligen måste jag duscha tanter och gubbar 'down there' också men det får man väl tåla antar jag.

Men jag blir arg på samhället och dess syn på hur man ska se ut. För tydligen så ska vi tjejer t.ex. vara trådsmala eller rättare sakt ska vi vara vandrande pinnar. Sen ska vi ha skitstora bröst eller bröstimplantat, så att vi knäcks på mitten av bara själva tyngden. För vi måste komma ihåg att vi ska vara anorexia-smala här. Sen ska vi alltid lukta gott, ha snyggt hår, vackert ansikte, fin hy och det är värsta synden om man har håriga ben. Nej, då blir det avrättning direkt.

Förlåt, jag ska sluta ta ut min aggression på dagens störda samhälle och säga att jag tror jag kommer få jobbet, I think. Och att tanten och gubben här hemma ska resa bort till Stockholm över helgen så - föräldrarfritt here we come! :D

Not anymore, oh yeah!

Nu gott folk så har dagen kommit; då jorden går under, dinosaurierna kommer tillbaks till liv, gratis cola till alla, Göran Persson börjar jobba på statoil och man ger bort datorer på ebay. För det är nog allt som skulle hinnat ske innan jag får ett jobb, men se där nu har ett mirakel skett!

Dom ringde idag från vikarieförmedlingen och undrade om jag ville ha ett sommarjobb inom äldreomsorgen vid Brinell typ. Visserligen så måste jag jobba ensam, för man besöker dom gammla i sina hem. Men jag tror jag fixar det, och man får ju lite pengar för det. Hoppas bara att dom har förståelse för att jag är ny och visar hur man gör och allt.

Iallafall Laserdome ägde fett! Det måste vi bara göra om någon helg. Nu fattas bara att det blir bättre väder, för det regnat ett bra tag nu. Det gillar vi inte.

Dagens hemsida blir:

hemsidan www.kawaiinot.com, dom har en hel del roliga komedi-klipp, så om du vill ha ett gott skratt så check it out  =D



the Key to my Heart

Jag vill ha sol varje dag. Jag vill ha grillfest och vara kär. Jag vill trösta mina vänner. Jag vill kunna ta rätt beslut. Jag vill veta hemligheten med ett bra liv. Jag vill att någon älskar just mig. Jag vill vara fri. Jag vill vara vacker. Jag vill . . . men att vilja något och verkligen ha något, är två helt olika saker . . .




p.s Jag som tagit bilden (:

RSS 2.0