Ett beslut måste göras - ge mig te?

Ni vet att jag har sökt olika skolor till hösten, dels till Grow i Jönköping och dels till Bjärka i Linköping. Igår så kom ett brev från Nya slottet, Bjärka-Säby där det stod att jag blivit antagen! Och jag måste bestämma mig inom 3 veckor om jag vill anta min plats på skolan eller inte. Tro det eller ej men jag har lite beslutångest, delvis så vill jag anta platsen men det innebär också att jag flyttar till Linköping ett helt år (O.O) Och dessutom måste jag dela rum med någon, men det är ett av mina mindre bekymmer haha. Anyway, nu har jag sakt det och nu måste jag gå och tänka. Tänka = te och kakor i mängder. Jag kommer bli fet.


Bojkotta tåg nu tack!

Kommer ni ihåg, kära vänner, när jag var hos Ammi och missade tåget hem tre gånger? Ja, tre ggr du såg inte fel. Och det kostade mig en förmögenhet också, hur bar jag mig åt? ingen aning men jag tror min hjärna slutade fungera där ett tag.

Iallafall, så beslutade jag och Ammi över msn att jag skulle åka till henne över helgen, ett litet impuls beslut om man säger så. För alla andra hade något på gång typ, och ingen av oss ville spendera helgen hemma framför TV:n.

Så jag beställer biljett över internet (145:-) och skyndar mig ner till stationen. När jag väl är där så kommer jag på att jag glömt ta med beställnings-nummret. Smart eller hur? Panik som jag får, för det var bara 5 min kvar innan tåget gick, så ringer jag hem och ber mamma starta min dator där nummret står. Funkar min dator just vid det tillfället? Nej. Så mamma springer till den andra datorn och googlar 'hotmail', för låt oss alla inse att 50+ mammor vet inte vad hotmail är för något. Väl inne å hemsidan så säger jag snabbt mitt inloggningsnamn och lösenord.

Skriver hon in rätt lösenord? Nej. Med 3 minuter kvar, upprepar jag otåligt lösenordet och tillslut kommer hon in. Med biljetten väl i hand så springer jag mot spår 3 för att inse att inget tåg står där, däremot ser jag ett annat krösatåg stå på andra sidan av perongen! Hysterisk som jag nu har blivit så kastar jag mig ner för rulltrappan och springer dit. Var det rätt tåg? Nej. Jag inser att jag står på spår 1 och ser sakta mitt tåg åka på andra sidan. Tydligen hade jag inte sett det innan för det gömde sig bakom en stor pelare. Hur dum kan man va undrar du? jadu, jag tror jag gått över gränsen för dumhet som ingen annan människa gjort förut.

Nu har jag betalat 220:- till för ett annat tåg som går vid 7 tiden, jag är pank. Jag är störd. Och framförallt: Jag hatar tåg.

Förändringar är nödvändigt

Sitter och lyssnar på LM.C - Liar Liar, deras musik muntar upp mig ibland. Vet inte varför men på senaste tiden har jag varit nere, inte kunnat sova ordentligt vilket leder till att jag tänker för mycket. Har kommit fram till att jag har svårt för att lita på folk, även vänner som jag vet aldrig skulle svika mig. Men nu är det så att lilla Hanna är störd (VILKEN HANNA!?) och jag måste lära mig att lite mer på folk och jag jobbar på det, tro det eller ej.

Idag har jag kollat på How I Met Your Mother - bästa serien ever. ah just det. Och snart ska jag äta våfflor, goda och fluffiga...nej stryk det, brända och hårda är rätta ordet. För det är pappa som gör dom. Kan man förvänta sig att dom blir bra ändå? Nej, det kan man inte, hans initialer är ju CP trots allt. Neä, fy vad dum jag är! Pappa är snäll och alla våfflor blir ju inte brända....nästan. Imorgon ska jag klippa mig, och jag känner det är dags för en förändring. Bort med vinter-depressionen och in med vårkänslor; låter bra tycker jag.

Dagens drink:

Ett kallt glas med iskall cola med isbitar i - finns inget bättre.


Stressen dödar mina hjärnceller

Ojojoj det har hänt ganska mycket i helgen, men jag orkar inte berätta allt. Men i fredags bakade vi muffins hos Korre, ni vet sånna där chockladmuffins med marabou. Dom blev perfekta och smakade underbart! Sen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde i lördags *dåligt minne* eller jo! Jag och Hanna åkte ut till henne på fredagskvällen och sov över, cola och ally mcbeal is the shit. I söndags hade jag teater som vanligt, vi tog kort och jag såg ut som skabb så jag tänker bränna upp bilderna så fort jag får tag på dom...har aldrig blivit bra på kort, och jag är ett levande bevis på det.

Idag ska jag för första gången träna med Bella på gymmet, har ringt typ 10000 samtal hit och dit och är helt slut i hjärnan. Inte för att jag hade nån att börja med men men....jag till och med driver med mig själv, normalt? Nej. Anyway, är lite nervös men det kommer nog gå bra (:

Sen var jag hos Eve igår med pj och Johan, pizza o film FTW! Det var kul och jag tror alltid att jag ska dö när Johan kör men enda trösten är att man vet att han är bra på att köra. Jag är ju inte död än, så där ser ni. Sen idag kommer AMMI !!!!! min lilla franska vän och det kommer bli Ledgen- wait for it . . .DARY! hahah som Barney brukar säga, ett hjärta till honom <3

Nu måste jag äta äcklig tomatsoppa, du vet en sån där äcklig konserv-skit som består mest av klumpar. Gross är det rätta ordet.

RSS 2.0