Som ett frågetecken ?

Idag var det teater vid 4 som vanligt, Carro hade ont i halsen och Korre kunde inte va med idag; så det blev bara jag och Filip kvar. Vilket gjorde att vi fick spela upp våra roller gång på gång på gång...väldigt tröttsamt. Så det kanske inte var så konstigt att i slutet då vi skulle improvisera lite, så spårade allt ur lite...

Filip stod och babblade på om något som ingen fattade, och tillslut stod Karin och jag som två stora frågetecken. Men det var kul och flummigt och den här söndagen var faktiskt roligare än alla andra tråkiga söndagar. På något sätt känner jag på mig att detta inlägg är totalt onödigt och ointressant, men jag ville uppdatera min blogg utan att det går ett halvår innan jag gör det.

Jag har inget att skriva. Jag är trött. Jag vill ha en kattunge och mitt hår har en förmåga att lukta mat efter jag ätit.

W i e r d .

Dagens låt:

Hollywood undead med Circles - grymt bra låt, dom brukar annars ha ganska vulgära texter men denna låten är lugn, och ganska sorgsen faktiskt. Inte heller min vanliga musikstil (jrock) men lyssna på den ändå :3

Våffeldagen

Tyvärr så var jag glömsk som vanligt och glömde ta med kameran till våffelfesten igår. Men jag fotade lite våfflor idag bara för att jag tycker denna blogg behöver lite mer bilder, eller hur? Ja just det.

Ikväll ska jag till Vetlanda för Korre har pratat om någon konsert som tre:orna ska tydligen ha. Det kan bli trevligt tycker jag! Ja, Korre jag tycker verkligen det så du behöver inte oroa dig något mer. Det bör nämnas att hon har ringt mig typ 5-6 gånger redan? Och då är det fortfarande 3 timmar kvar innan det börjar, haha Korre du är söt du :)

Men det var trevligt att träffa alla igår och på lördag är det Earth Hour! Himmla mycket snack om det på sistone men det ska bli spännande tycker jag. Usch, jag har ont i huvudet, solen skiner och jag borde gå ut en stund...men orkade jag det? Nej, förlåt det var en otroligt dum fråga. Svaret är ju ganska uppenbart menar jag.







Mysdag på landet

Igår var jag hos Hanna i Havrida och åt massa godisbitar, pannkakor och drack ett antal glas cola. Ja, man känner sig lite fet så här i efterhand, men ska man kolla på Ally mcbeal så måste man ju bara ha något gott till. Sen blev det House, en serie man bara måste följa, för House är snygg. Sen blev det till att sova då jag måste säga att Hannas snarkande är en aning roande, för hon är förskyld så det lät som om hon sakta kvävdes till döds. Men ta det lugnt; hon lever.

Nu är jag iallafall hemma och då tror man att man kan få koppla av lite? Men nej, tydligen ska man köra en äldre kvinna till Eksjö fram och tillbaks och i en automatisk bil. Varför ni kanske undrar? Jo, pappa hjälper den här kvinnan med lite saker, och bland annat så har hon indraget körkort för tillfället så tydligen ska jag hjälpa till att köra henne ibland. Och bör jag nämna att jag aldrig kört en automatisk bil förrut?

Visst kul att hjälpa till med människor som behöver det, men jag är så sjukt trött idag och så måste jag vara pigg för ikväll. Hanna ska ha, till dagens ära, en våffelkväll. Vilket kommer bli sjukt kul! Ska bara leta upp min trötta hjärna och ge den lite elchocker....

Lite bilder kommer senare! So stay tuned.

"Talk to the Swamp"

Söndagsmiddagar kan ibland vara ganska roande hos familjen Peterson;

Hanna sätter på sången "la voix" på datorn och börjar dansa vilt i köket, mamma håller på skratta ihjäl sig medans spagettin smått överkokas. Under tiden får Jocke en träslev i ryggen som lämnar ett stort rött märke, och pappa har äntligen lärt sig att säga "svamp" till människor. Med andra ord; en helt vanlig söndagsmiddag.

Vårkänslor och failure

Nu känns det som våren är på gång! Då blir Hanna glad och tänker att här ska det fixas! När Hanna tänker så slutar det oftast i katastrof. Som när hon ville blondera sitt hår av en konstig anledning och det slutade med att hon tog bort allt pigment i hårbotten. Ett dyrt besök senare hos en frisör fixade det och man tror hon lärde sig en läxa. Då trodde ni fel.

Nu vill hon klippa raklugg igen och göra blonda slingor (dock ganska få) och sen färga dom i en häftig nyans av rosa. Nu återstår det bara att se; ska hon lyckas? eller kommer detta lilla hemma-experiment sluta helt fel igen? Find out soon on; www.hanna-failed-again.se

hahah neä den adressen finns inte, men förmodligen kommer den finnas i framtiden om jag inte lyckas nu. Men ska inte klippa luggen själv (tack och lov) men ska däremot slinga och färga här hemma, så vi får se, det kommer ju inte bli så avancerat. Ska bara göra några slingor i underhåret, och om jag vågar lite i luggen men men vi får se!

Jag har också börjat märka att både min engelska och svenska har smått blivit sämre sen jag tog studenten, vilket kanske är helt normalt? Men det är irriterande, men orka plugga engelska nu på sin fritid. Helt onödigt säger jag dig. Men måste väl ändå be om ursäkt med alla stavfel; deel wiit ith.



Jag ser drogad ut, men jag skyller på att jag var trött när fotot togs, ah just de.

A Roadtrip and some Madness

Dagen börjar med att min mobil ringer runt kl.9 på morgonen, och ni som känner mig vet att jag är både arbetlös, morgontrött och sover till ett på dagarna. Hur som helst så ville Hanna vara evil idag och bestämde sig för att väcka mig tidigt, mina mordtankar om en sakta död för henne försvann när hon nämnde en roadtrip till jönköping över telefon och helt plötsligt sken solen genom mina gråa morgon-moln och jag kände att denna dag fick en bra början trots allt.

När jag fann det omöjligt att somna om så var det bara att kliva upp och göra sig lite frukost, som bestod av ett uttorkat litet bröd som det krävs i princip 100 liter mjölk för att kunna svälja ner. Varför jag berättar om min frukost, vet jag inte men men.

Sen runt 2 tiden då banana slutat skolan, så började vår lilla roadtrip; och jag måste säga att dricka cola med en hand och köra samtidigt var lite småkul...dock hade jag en hysteriskt skrikande Hanna bredvid mig som predikade om vår kommande död då hastigheten översteg en aning än vad som var tillåtet....okej hon var inte jätte hysterisk men något åt det hållet iallfall.

Efter lite felkörningar och lite mer skrikande, kom vi äntligen fram vi vårt mål och Hanna gick för att göra sina saker medans jag knallade ner mot stan. Någon timme senare står jag i regnet med värk i fötterna och tomhänt, inga kläder och inga skor blev det, och en besviken liten Hanna börjar gå mot hemmakväll för att trösta sig med godis där även Hanna 2 väntade. Men när vi kom hem till Nässjö igen så vart det pizza och krypa ner i en varm säng och kolla på en film som var otroligt flummig och kul.

Dagens Guldstjärna:

Går till Hanna Banana! För att hon stod ut med körgalna mig och för att denna dagen blev en rolig och bra dag <3

Stora tjocka släkten

Både idag och i lördags var släkten här.  Massa springandes i köket, stekpannor hit och flygande mat dit...neä, okej kanske inte riktigt men nära. En sak är säker iallafall och det är att mina föräldrar blir extremt stressade när det lagar mat  till släkten; "kommer det här duga" och "Conny bränn inte maten!" ett argt "jag bränner inte maten!" blir skriket tillbaka i försvar och allt slutar med att maten smakar faktiskt ganska bra ändå och alla blir nöjda. Suck, släktmiddagar säger jag bara.

Senare idag bär det av till teatern, där Filip åter igen tog sönder en sak när han spelade upp. Den här gången var det en tändare som exploderade lite smått när den blev hårt kastad mot väggen, väldigt roande måste jag säga. En annan gång var det en stol och ett glas, ja tänk vad roligt man kan ha. För er som inte har fattat så spelar han en väldigt arg person, men det är ganska uppenbart. Men allt som allt så tror jag att denna teater kommer bli bra, vi är inte så många heller, så det blir lättare att bygga upp sin karaktär mer grundligt.

Dagens tankeställare:

Har ni tänkt på att i varje musikvideo där det är en svart rappare så är det nästan ALLTID svarta tjejer i bakgrunden som dansar. Och när det är en vit rappare så är det nästan alltid VITA tjejer i bakgrunden. Man kan inte sluta undra; varför? varför kan man inte blanda lite?. . . MTV är som en halvtom colaburk med ramlösa i - eller nått i den stilen.



En liten present jag fick av släktingarna från Linköping - den var fin tycker jag.

No money no kawaii

Idag surfade jag in på en av mina favoritsidor, det fanns massor av söta saker jag vill köpa! Men lyckan höll inte någon längre tid, då jag insåg att min plånbok hade tydligen bestämt sig för en ekonomisk kris just nu. Så jrockaren inom mig grät stilla och jag fick sakta inse att jag inte kunde få alla super söta saker jag ville ha. (Jrockare är folk som lyssnar och klär sig som  japansk rock/visual kei, så nu vet ni det gott folk.)

MEN jag kan iallafall köpa piercingen på bilden! Den är inte så dyr och jag behöver ett nytt smycke, för jag tror att min piercing har läkt nu. Det har ju trots allt gått lite över en månad nu och svullnaden har gått ner för länge sen, och smycket känns lite för stort nu tycker jag. Så det får bli mitt råd idag; har du inte råd med kläder? Köp då ett smycke till din piercing istället! Aja, jag är lite trött så ni får ursäkta min dåliga humor för tillfället, om man ens kan kalla det för humor.

Nu ska jag ut i det kyliga och tråkiga vintervädret och köpa lite cola, kan det aldrig bli vår?



Kawaiidesign.se - bor inte nära butiken som ligger i Göteborg,  men en dag ska jag dit!

The name of confusion

Kom just på att man kanske undrar om mitt namn, varför just hallon? har hallon något med min blogg att göra?
Svaret är ganska enkelt; nej, nej, nej och åter igen nej. Jag gillar hallon dom smakar gott men det har inget med bloggen att göra :3 Jag gillade bara namnet lixom ^__^ och varför snutt är med . . . jadu, det är bara en rolig grej tycker jag xD *störd*
men nog om det :)

Idag gick jag till arbetsförmedlingen, ogillar starkt att bli satt i ett rum med andra ungdomar som har 'inget jobb'. Man känner sig så misslyckad på något vis, fast man får väl skylla sig själv lite, eller hur? Jag har inte precis sökt jobb så där super aktivt, utan det har vart mer; "åh en dator" spelar lite "kanske borde söka jobb idag....*skratt* som om det skulle hända"
3 timmar senare "äh, jag söker väl lite på platsbanken då *söker i 3 min*" "nehä men det fanns inget, jag är sjukt hungrig *går och äter*"

Man får göra sitt bästa ut av det... och tvål smakar inte bra.


Da new blogg yo!

Hehe, har just bestämt mig för att skapa en ny blogg n__n Ska fixa lite med bakgrunden och det först innan folk kan se den, för nu ser den hemsk ut >_<

Bara så ni vet så kommer min blogg innehålla en hel del av Hanna-tokigheter, ironiska eller konstiga texter och en del ego bilder xD ehe men ska försöka skära ner på egobilderna iaf, annars kan ni ju alltid läsa texten istället :D *tönt*

okej, de va allt!

puss och adjö snutt-dansör ♥

RSS 2.0