Give me a break from the cold

Är sjukt trött på snön nu så igår trotsade jag allt vad vinter heter och tog på mig mina nyinköpta vårskor, gick ut och tog in solskenet som fanns trots att det fortfarande var snö på marken. Det var en sånn dag då man blir lite smått rebellisk och sätter på alla sommarlåtar, höjer volymen på ipoden och tar en lång promenad. Man kan inte riktigt låta bli att le för man minns alla härliga sommarminnen med underbara grillfester, skratt och vänskap. Det är en sånn dag då man bara skiter i allt för man vet ju att alla problemm löser sig förr eller senare. Kära vänner, nu har jag ringt in våren och jag har bestämt mig för att den är här för att stanna.


Nya vårskor from Din sko 299:- du hittar dom här
!


En glad vårtjej som är trött på vintern :)

Har precis färgat håret också i chockladbrunt. Men hur det blev får ni se en annan gång, nu ska jag sooova för det kommer mycket ungar imon på jobbet. Och då blir det full fart kan jag lova, jag är förvånad att jag överhuvud taget har någon hörsel kvar med allt skrik och gråtande.

Sov sött alla läsare ♥


Hanna tipsar!

Tänkte jag skulle slänga upp lite tips på bloggen om lite produkter jag har köpt på sistone. För övrigt skiner solen ute och just nu lägger man en ny matta i min blivande lägenhet och tapetserar om med! Kommer bli awesome! Dessutom så hittade jag den tapeten till min fondvägg som jag alltid önskat mig så jag är supernöjd.

Anyway här är en bild på några ljus jag fick tips om på jobbet:


Dessa små Yankee candle- ljus kan brinna upp till 15-30 timmar och doftar supergott!
Det är ingen stark doft som ger en huvudvärk heller som andra doftljus kan ge utan
den är mer lätt och mjuk, och finns i massa olika dofter! Jag beställde själv Tutti-frutti,
Cherry Blossom(min favorit då den påminner om Japan) och Soft Blanket som luktar
riktigt gott! Dom kostar ca 29:- styck och finns att köpa här.


Jag har köpt ganska många hudprodukter över åren efter mitt sökande efter en bra hudkräm som funkar för riktig torr hy utan att vara för fet eller innehålla massa oljor. Så när jag prövade den relativt billiga nattkrämen L300 så blev jag positivt överraskad, då den återfuktade på ett bra sätt utan att täppa till porerna. Och nu har jag även köpt seriens dagkräm också, så jag rekommenderar båda krämerna varmt om ni lider av torr hy. Jag tror dock att det kan finnas bättre än denna men just nu är L300 krämen den bästa jag haft hittills! Finns att köpa på apoteket och kostar under 100kr.

P.S Jag har nu spelat "the sims medeltiden" ett antal timmar och jag måste säga att jag gillar alla olika uppdrag som finns, det känns som det kommer dröja länge innan man klarat av spelet och då kan man ju alltid börja om på nytt sen. Möjligheten att ändra vilken färg man vill på möbler med mera gör att man kan designa sitt egna kungarike på ett bra och unikt sätt. Dock är jag besviken på själva kameravinklarna och inzoomningen är lite kass, sen så är detaljerna på själva simmarna inte så superbra precis. Men överallt ett underhållande och roligt spel.

Puss puss


New Game let's Play

Idag har jag fått hem mitt nya dataspel - The sims Medieval! Limited edition. Sitter och installerar det just nu, lovar att ge en recension när jag spelat det ett tag.


Mer info hittar du här http://www.ea.com/the-sims-medieval

jaja jag vet The sims är lite nördigt men detta är ju inte ett klassiskt the sims spel utan nu har det mer RPG-stil med quest och allt ;)


彼らを助ける


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8695931.ab

Det är helt sjukt, men alla jag känner i Japan har klarat sig som tur var. Men över 1000 döda, och stora efterskalv har inträffats. Jag vet inte vad jag ska säga, men det gör ont i mig att japanerna har drabbats av detta och jag hoppas verkligen att inga fler skadas.
Ni får gärna be för Japan och alla människor.

Och vill ni hjälpa dom drabbade så kan ni donera en liten summa genom 3 enkla alternativ:

* Skicka ett SMS med texten AKUT till 72900 för att skänka 100:- till Röda Korset i Japan.
* Skicka ett SMS med texten HJÄLP till 72950 så ger ni 50:- till Frälsningsarméns hjälparbete.
* Skänk en valfri summa genom att köpa ett armband från Lady Gagas onlinebutik. Pengarna går direkt till att hjälpa Japan!




Kom ihåg att varje litet öre räknas och att Japans ekonomi är hårt drabbat i nuläget!


För övrigt känner jag att jag gärna skulle vilja åka till Japan och hjälpa till i voluntärarbete, men just nu vet jag inte hur länge jag får jobba så då ser min ekonomi lite kritisk ut i dagens läge. Men vi får se, jag ska kontakta kommunen imorgon igen och höra hur det blir.

»



Hittade en fin video, kolla helskärm lr HD

this is just an irrelevant text that has no meaning or purpose but you kinda want to read it anyway, cuz who knows what might stand in it?


Jag vet att jag är väldigt dålig på att uppdatera (och komma på rubriker) nu för tiden, så därför ger jag er nu en förklaring till detta fenomen (vadå jag har ju aldrig uppdaterat fort?) hur som helst så är orsaken den att: Jag gör inget med mitt liv just nu. Med andra ord så händer det tyvärr inte så mycket i mitt liv, jag väntar fortfarande på lägenheten, jag jobbar som vanligt, jag äter och jag bajsar. Okej det där sista var lite omoget...men sant dock. Så när jag såg att min kära vän hade tatuerat sig för första gången så tänkte jag "neä nu banne mig vill jag göra något med!" vilket resulterade i ingenting. Dock sökte jag på olika kvällskurser inom dans, teater, foto osv och vad får man då fram i denna dödsdömda staden? Jo, ingenting. Men jag håller modet uppe och jag får väl drömma om att göra saker i framtiden istället, när nu det blir...

Neä men om jag ska vara allvarlig så funderar jag hela tiden på vad jag ska göra detta året eller nästa för den delen. Hur ska man hitta sitt kall här i livet? Hur kan man veta att detta är jag bra på, detta ska jag göra när man inte ens har varken drömmar, visioner eller mål i livet? Kanske är jag för ung än, kanske är det bara jag som är eftebliven i denna världen, vem vet? Inte jag i allla fall .


RSS 2.0