I failed my blogg - ett komiskt inslag

Ja då har man blivit utsedd till årets sämsta bloggare by Korre o Banana, mycket intressant. Speciellt efter jag fick Korres julklapp med en liten t-shirt (den passar nog ändå) med texten: "Me & my blogg" jag funderar starkt på att lägga dit:   and I failed .

Merry Christmas

Så här när man sitter runt tv:n med massa julgodis (som man forsätter äta av trots det faktum att man håller på att spricka) så är ju samtalen alltid lika intressanta hemma hos familjen P. Jocke och jag diskuterar varför det inte står någon coca-cola på bordet och pappa som vill då lägga in en smart kommentar utbrister:

- Vadå knäcken står ju visst på bordet!

hur man kan få cola till att bli knäck vet jag inte, men å andra sidan är det ingen som vet hur min pappas hjärna fungerar.

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!
~*~*~
önskar Shortie & co

Giggle like a girl

Okej jag vet. Det var ett tag sen jag uppdaterade, men jag har ju faktiskt skrivit att jag tänkte lägga ner bloggen eller hur? *försöker slingra sig ut* Anyway, nu är jag hemma i Pizzastaden och det känns nice. I måndags var jag med Banana och det var awesome - as always. För övrigt sitter min skjutgalne bror och spelar nått skjutspel där man köttar folk och huvuden flyger hit och dit - seriöst det skulle inte förvåna mig om han blev lasermannen 2.

Annars är det helt normalt att man kommer hem till en skrattande Conny som springer omkring vilt i lägenheten med en skrattande Karin jagande efter sig och speciellt normalt är det att Conny låter som en fnittrande tjej. Helt normalt.

RSS 2.0