Kawaii ne!?


Jag dööör, så himla gullig! Åh om jag någon gång har råd och ork att träna en valp så skulle jag lätt skaffa en sånn här söt Pomeranian hund ^^

·

 


In my mind


Nu sitter man här igen med rinnande näsa och snor så långt upp i hjärnan att det är ett under att man lever.  Tycker faktiskt synd om barnen som faktiskt är förskylda 24/7. Stackarna.

Hur som helst så träffade jag Eve idag vilket var nice, vi drog till Guldgaffeln o käkade supergod kycklingspett. Seriöst den mannen som äger stället kan verkligen laga god mat :) Efter det gick vi den 10 meters långa sträckan hem till mig och flummade med hög musik och facebook hahah. Sen drog vi till ungdomssamlingen och träffade Korre o annat folk, orkade dock inte vara kvar så länge för jag är som sagt var sjuk och har haft ont i mitt högra öra hela dagen :(

It sucks I know. NU ska jag sova och imorgon ska jag gå och se filmen Inception med korre ^^ har hört att den ska vara riktigt bra? :)


Är för övrigt arg och förvirrad, what did I do wrong huh?

puss puss på er ♥

Sushi domo arigato!

Hängde med Mats idag och hjälpte till att göra sushi! Ingen av oss har gjort sushi förrut så det var väldigt kul. Och tror det eller ej men det blev faktiskt riktigt gott ^^ även om formen på dom kanske inte var den bästa....Önskar bara att jag visste vart man kan hitta ett sånt där sushi kit med alla grejer i, någon som vet? :)

Vill även säga att för övrigt är det helt underbart att det äntligen är helg ♥



Ge mig?

トチヒイ モイ

Sometimes, just sometimes life is kinda beautiful . . .

♦ Almost the last one ♦


Del 7 part 1

Okej jag ser era plågande blickar när ni nu ser ännu ett inlägg om London resan som hände för 100 år sen typ. MEN detta mina kära läsare är det näst sista inlägget. Ja ni såg rätt. Ni ska härmed bli befriade från all text om London och istället laddar jag upp dom sista bilderna på resan. Notera att några bilder är iaf lite epic .


En liten staty på nån munk - Redigering: Me


Mot slutet av resan fick vi erfara "speakers corner" som är en känd plats där folk får ta
en stege och ställa sig på den för att sedan skrika ut vad dom vill till alla som vill lyssna.
Oftast handlar det om religion och det var bland annat ganska hetsiga diskussioner mellan
kristna och muslimer. Det var en intressant upplevelse. Redigering: Me


Charley och Tobias på en av dom fyra lion statyerna på Trafalgar Square. Tydligen hade
skulptören aldrig sett ett lejon när han gjorde dom så han använde sin hund och katt
som modell haha. Och det är tydligen därför man kan se att lejonets tunga hänger ut,
precis som en hund. Redegering: Me


Det kungliga palatset var verkligen en majestätisk byggnad tycker jag .
Redegering: Me


Avslutar denna delen med en bild jag tog på nån randome byggnad - kan inte låta bli
att älska alla dessa fina byggnaderna i London . Foto och redegering: Me


♣ • ◊


Foto och redigering: Me

Nu börjar man känna på sig att sommaren är helt över och att hösten har börjat. Usch, vill ju inte ha höst för då vet man att snart kommer vintern med dess tråkigheter. Sen kom jag på att när jag kommer hem från Japan i January så kommer det ju vara den kallaste delen av vintern. Aja, jag ska inte klaga för det har varit en fin sommar trots allt.

För övrigt är jag förskyld så jag fick sluta flera timmar tidigt från jobbet heheh. Är lite pinsamt dock för förra veckan fick jag gå hem lite tidigare också för jag såg så trött ut - var helt död den veckan. Nåja, hur som helst så börjar jag inse att Japan resan börjar närma sig och jag blir helt nervös. Vad har jag gjort? Lilla mig i Japan lixom? men det kommer gå bra och jag har lyssnat extra mycket på japansk musik denna vecka och sett på massa japanska serier för jag längtar dit så mycket!

Nu ska jag forsätta kolla på Hana Kimi serien - den är så sjukt störd, rolig, romantisk och helt beroende framkallande hahah. Om ni gillar japanska tv serier så kan jag lätt rekommendera denna ^^

puss puss på er ♥

Itoshii hito
Nakanai de, waratte misete.
Namida ga mitakute [suki] tte ittanjanai nda yo?
Itoshii hito
Daijoubu, sabishiku nanka nai desho?
Datte anata ga sabishii toki, boku mo sabishii nda yo?
Itoshii hito

Tojita me wa mada akecha dame dakanne.
Sono mama... sono mama... tte necha dame da yo (haha)
Itoshii hito

[Anata no tame nara shineru] ja nakute [anata no tame ni ikiru]
koto ni shita yo.
Mochiron anata mo goissho ni, boku no saki mo, sono saki mo.
Motto anata, aishiteyarina yo, boku wa sono amatta bun de i- kara.

Itoshii hito

Tatoe umarekawatta to shite mo boku wa kono boku de iru kara
Anata mo sono anata de ite ne.
Soshite mata kono onaji koto iu nda, zutto, zuutto.
Itoshii hito

Yukkuri kono me aketegoran yo, itsumo to onaji deshou?

Sore de ii nda yo.

Sore de ii nda yo.


Miyavi Itoshii Hito
photo by me

Familjen P

Pappa Conny ska sitta in en videofilm i dvd/VHS apparaten (det finns en lucka för dvd o en för video).

Conny: *trycker på en knapp* inget händer. *trycker igen* "men kom ut då!"
Hanna: ehh...vad gör du?
Conny: "jag försöker trycka ut den där saken men den kommer ju inte ut!"
Hanna: *suck* pappa du sätter bara i den, det är en video inte en dvd."
Conny: ...............
Conny: Jaha! man kanske bara sätter i den?" *sitter i videon och blir överlycklig*
Hanna: (-__-)

Ljungby, Praktik och två stycken miffon.

Hade jätte trevligt i lördags när jag, Johan och Tobias drog till Ljungby. Det var en ganska lång bit dit (12 mil) varav Hanna trampar på gasen på motorvägen, och blir glad när ingen klagar på hastigheten. Vi låg ju trots allt efter tidsmässigt men det slutade med att vi kom först av alla haha. Hur som helst så blev vi bjudna på super god mat och fika och det var roligt att lära känna nya människor. Dock var det inte lika kul att komma hem 01.45 på natten och bli typ dödsförklarad morgonen därefter av ren trötthet. Men det var lätt värt det!

Annars har jag klarat av min första dag på praktiken, som består av en förskola som ligger där Korre bor typ. Började vid åtta så det var lite segt att gå upp tidigt för en gång skull. Personalen var i alla fall supertrevlig och allt känns riktigt bra faktiskt. Förutom att jag var helt död när jag kom hem. Yay för kramp i benen och ryggvärk. Jag fick till och med gå hem tidigare för jag såg så trött ut hahah.

För övrigt sitter gammlingarna och kollar på sin 24 års gammla bröllopsvideo - ljudet och grafiken är underbar, det är nästan så att man kan urskilja om den där suddiga pixelklumpen är en människa eller inte.

Why the hurry?

Hmm . . . jag måste erkänna att jag börjar bli stressad över att folk i min egna ålder (21) börjar förlova sig hit och dit, och gifta sig och värst av allt; börjat skaffa barn. Vad är det som händer? Man är väl fortfarande en ung människa right? eller är det nu man inser att man börjar bli gammal, får panik och går upp 20kg när man inser att man är den enda som inte har hittat någon än att gifta sig med.

RSS 2.0