I need some inspiration


♦ Kära läsare


Just nu kan jag inte riktigt fatta att jag jobbar min sista vecka efter helgen. Sjukt är det helt enkelt. För övrigt försöker jag inspireras av 90-talets mode och dess ljuva musik haha. Seriöst även om jag bara var 1-9 år under 90-talet så är det så sjukt mycket man kommer ihåg plötsligt! Typ att man hade glittrande läppglans med fruktsmak som man rullade på som en usla läppdeodorant.

Ska nämligen på Eve's 20 års-fest på fredag och då kan ni ju gissa vad temat är. Funderar på att ta min röda flanell skjorta som är i för sig modern och nyköpt men tydligen hade man flanell skjortor på den gamla goda tiden. Sen kanske man kan ta en vit t-shirt o dra upp ett par jeans över magen? Hur som helst så känns det som detta kommer sluta i en mini katastrof där jag kommer se ut som ett himla miffo helt enkelt. Typ som en sån där person som råkar släppa sig mitt på dansgolvet så alla flyttar sig diskret där ifrån tills man står ensam....ja typ så.


Men just nu softar jag med skön musik och äter hallonsorbe glass ! gammalt foto .


best shit ever ♥



She deserves a cookie ←

Idag har Hanna varit duktigt. Idag har har hon faktiskt städat sin garderob genom att sortera alla sina miljontals, och ibland önodiga, klädesplagg. Detta började som en plötsligt idé att nu var det faktiskt dags att ta itu med hennes garderobrensning, och starten blev ambitiös. Men efter hårt slit i ett antal timmar så började energin svalna, men frukta ej kära vänner, för Hanna fick en idé och satte på musik i hennes svagaste stund, och återigen flödade energin!

Nu sitter hon framför datorn, nöjd med sitt arbete, och undrar varför i hela fridens namn hon skriver om sig själv i tredje person? Ja, jag säger bara det: det undrar jag också.

Beviset på dagens städning:

var vänlig och ignorera mellanpartierna i garderoben, orkade inte städa alla smågrejerna ehe


A nice cup of life?

When life gives you a thousand reasons to cry, show life that you've got a million reasons to smile.

Take me to a retro shop


Idag har jag varit på kyrkans loppis och fyndat lite ^^ Det blev ju inte jätte mycket med lite saker blev det trots allt (hade typ inga pengar på mig). Men stoltast är jag över den fina vasen med ett japanskt motiv på, såg den nästan direkt när jag gick in haha. Önskar det fanns mer second hand butiker här i Nässjö också, fatta vilka snygga retro kläder man kan hitta isåfall. Aja, jag får väl flytta till en storstad helt enkelt.

Funderar faktiskt på att börja plugga något roligt i Göteborg bland annat, skulle vara superkul att bo där men känner ju i och för sig inte så mycket folk där. Har faktiskt gett upp att hitta en utbildning som både är rolig och som man kan få jobb inom, så nu letar jag bara efter utbildningar som låter intressanta och roliga :)



Hittade fyra snygga glas, som är bra att ha i framtiden


Denna fina japanska vasen fyndade jag idag

Tyvärr är ju bilden ovan ett tragiskt exempel på att jag inte kan ta hand om blommor. Jag försvarar mig med att jag icke inköpt dessa vackra (nu tragiska) rosor och dom är över 2 månader gamla. Men nu ska jag gå och käka, so long everyone!

¨found this random photo and I thought the universe really is beautiful

“If you wake up at a different time, in a different place,
could you wake up as a different person?"

Valvaka 2010

När man är med Korre så dyker det oftast upp sjuka ideér som i slutändan blir så sjukt roliga kvällar. Nu har vi bestämt oss för att ha valvaka i en blåröd (komsika färger) liten lekbil i trä för barn som man kan krypa in i och det är så himla mysigt där inne. Skyddade från regnet så ska vi sitta där ikväll och dricka varm choklad, äta kladdkaksmuffins och ta störda kort med dom roliga effekterna på Korres kamera. Haha med andra ord den skjukaste valvakan jag någonsin kommer ha.

Det var den här kamera effekten som var början till allt det sjuka haha






Senare på kvällen när vi gick tillbaka för vår valvaka, mysigare finns inte:









En sista bild på myskalaset, nu ska jag sova ^^

Visste du att . . .chipskostym är ett annat ord för mysdräkt ?

Det är konstigt att man ska drabbas åter igen av en förskylning. Släng in lite feber med, och varför inte göra så hon knappt kan andas genom näsan. Lite slem i halsen skadar ju ingen, och för allt i världen gör så hon varken har kvar sitt smak & luktsinne. Mmm mat är så roligt att äta just nu, anorexia FTW lixom. Neä nu ska jag dricka kaffe och dra på mig chipskostymen och sen kolla på en japansk film , Totoro is the shit


over and out .

Drama Queen

Igår fick jag ett trevligt besök från Johanna, en gammal klasskamrat från Bjärka tiden.
Och när man är i en förödande stad som Nässjö så gäller det ju att framhäva det lilla positiva som finns. Som t.ex. våra goda pizzor, vilket hon nu kan intyga att dom faktiskt smakade rikitigt gott. Sen blev det ju självklart cola och den nya Twilight filmen Eclipse ^^ Hahah typ Hanna i ett enda stycke: pizza + cola + twilight.


Edward: Oh look I'm sparkling! :D  (kunde inte låta bli)


Åh älskar när dom är på ängen, så himla vackert

Anyway, nu ska jag försöka sova (yeah right) och ladda upp batterierna inför morgondagen som består mest av 7 timmars konstant skrikande av snoriga små ungar - yay! ♥

Sayonara!

Dream as if you'll live forever, live as if you'll die tomorrow


Vill ha

 

 

När jag suttit och funderat på vad jag ska packa ner till Japan så har jag ju insett att

jag har absolut ingen kamera här hemma. Och jag vill ju jättegärna ta foton när jag är i Japan.

Hmm....funderar faktiskt på att köpa en när jag väl är där, för det är Japan lixom.

Men har ju inte precis råd till värsta dyraste biffkameran men funderar på en Canon 400D, den är ju rätt billig men ändå bra att fota med, smidig och enkel lixom. Vad tycker ni?


33 dagar kvar till Japan totally crazy »


I am really happy for you, I really am . . .it's just that . . . I really miss you .


:) denna smiley:n är till för att folk ska inse att jag är glad egentligen


Vet inte men just nu verkar det som dagarna flyter ihop till en stor klump. Man går upp, äter, gör sig iordning, drar till jobbet, kommer hem, vilar, äter, spelar, sen sover. Det är typ min rutin nu för tiden. kul. Jag tror ni inte förstår allvaret i mitt liv just nu. Jag har inget liv för inga polare bor kvar här längre för alla drar. Förutom Korre, men hon är i Linköping hela veckan. Det suger. Sen har jag blivit förskyld igen med feber och allt. Jag skriver med många punkter så ni förstår. Så ni förstår hur mycket mitt liv suger just nu. För jag har inget liv.


Familjen P

Hanna och mamma Karin går in på Konsum där Karin stannar framför tavlan med alla annonser. Hon går fram till en annons om en bortsprungen katt som ägaren desperat försöker hitta igen, med annonsen medföljer en söt bild på katten vilket Karin inte kan motstå.

Karin: Naaaaw, stackars kissen har sprungit bort (ser uppriktigt ledsen ut).
Hanna: BLÄUU! *trycker fast sitt tuggummi i kattens face*
Karin: O.O Näe Hanna! Fy vad du är dum! *försöker ta bort tuggummit*
Hanna: *asgarvar och går där ifrån*

Thinking and thinking some more . . .


 

Sitter och funderar lite på framtiden och vad som kommer hända efter Japan. Ja, jag

vet att det är väl lite för tidigt att tänka på det redan nu, men får typ panik annars haha.
Jag måste veta att jag gör nånting av mitt liv så man inte fastnar i Nässjö för all framtid
i en etta med en katt och en stinkande bajslåda. Tolka det inte fel nu, jag har inget emot
folk som bor kvar här men jag menar bara att jag är inte en av dom. Funderar lite på
Göteborg faktiskt, av någon konstig anledning, men då måste man skaffa jobb där och boende. Suck, varför ska allt vara så komplicerat?

Anyway, har mer eller mindre redan ett vikarie/heltidsjobb här i Nässjö så vi får se hur det blir sen helt enkelt ^^

Peace out ♥

RSS 2.0