here comes the tant . . . dudududo

Idag känns allt så där riktigt...gött. Solen skiner, det är bara en dag kvar på arbetet och jag är varken deppig eller nere men jag är inte överlycklig heller. Bara sådär i ett mellanläge, du vet, där man känner att allt kommer nog ordna sig. Jag har alltid brytt mig om vad andra tycker om mig alldeles för mycket. Men nu känns det som om jag inte orkar bry mig mer. Vilket är positivt. Och med risken för att låta som en övermogen moraltant; så vill jag uppmuntra alla att vara sig själva. Du duger som du är, and that is final.

"Det finns två tragedier i livet. Den ena är att inte få det man önskar. Den andra är att få det."


You'll sit alone forever
If you wait for the right time
What are you hoping for?
I'm here and now I'm ready
Holding on tight
Don't give away the end
The one thing that stays mine .

One week left

Idag blev det en impuls-tur till jönköping med Banana, it was awesome! Hittade en asgullig top på H&M och min tunga blev brännskadad av kokhett kaffe som man är dum nog att ta en stor klunk av innan det ens svalnat. Efter några timmar begav vi oss av hemmåt med fet McDonalds mat i magen och ett leende på läpparna - en bra dag helt enkelt. Dock sög det att jag skulle jobba kväll från 2-9, men jag har ett litet mantra i huvudet att det bara är en vecka kvar på jobbet sen är jag FRI från arbetet!  <-- *glad musik spelas i bakgrunden* YAAY ~
I'M FREE! Inga mer tanter att torka! Inga mer gubbar att duscha! Inget mer arbete! Eller. . .ja tills skolan börjar iallafall . . . skit också. *musiken dör ut*


Hade ingen ny bild, för min kamera suger och jag har inget ps :C

<3

Tack. I dag känndes allt lite bättre, och jag kunde se en väg ut.

Matförgiftning here I come!

Idag har jag officiellt förklarat för min väckarklocka att den är död för mig. Finito. För som alla andra väckarklockor så borde den fungera, och utföra sin uppgift. Men nej, inte den här gången. Det var en tidig söndagmorgon som borde bestå av en lugn frukost och en liten suck innan man drar till sitt jobb. Men i och med att min lilla väckarklocka, ja jag är grymt besviken på dig, inte fungerade så ringer dom från jobbet och undrar var sjutton jag är någonstans. Yaay ~ ingen frukost blev det, men däremot mycket suckande.

Men nu är jag hemma och vad väntar då? Jo, ett berg av smutsig disk. För diskmaskinen har tydligen bestämt sig för att sluta fungera den också. Och öppnar man kylskåpet och skafferiet så kan man finna två paket mjölk som är tre dagar för gamla, och en brödlimpa som har herpes.

Dagens klipp går till:

Ian och Anthony! För dom har så grymt skön humor (enligt mig) så check it out!


www.smosh.com - finns även på youtube

RSS 2.0