18.39

When your friends are feeling down, that's then you want to hug them the most.

Fokis har en ny tävling på sin blogg ^__^

Man kan vinna ett presentkort!


Missa inte chansen!! Accessoarshoppen.se

Shopping spree

Hålla mina älskade läsare (som består av två personer) <3

Här kommer lite bilder på söta kläder jag köpte för ett tag sen, ja jag har inget bättre att skriva om så shut it. Allt är inköpt på Monki och den underbart mysiga tröjan var på rea (för en gång skull lyckas jag köpa något på rea).


Sjukt mysig tröja, min favis ^__^


grymt söt tycker jag :)


Cupcakes!

Annars är jag väldigt lycklig just nu vilket känns så sjukt underbart, har precis varit med på ett gympapass så nu är jag trött och hungrig - ska nog gå och äta nu. Ha det bra snutt-banan :)




Valentine's day

Jag, Hanna Peterson, svär här med att aldrig klaga på att killar inte gör något för oss tjejer. Jag har fått motsatsen bevisat för mig och jag tar tillbaka allt som jag har sagt. Allt började med att jag satt i köket och beklagade mig för "the ginger kid" aka Johan, över att killar aldrig kan göra något fint för oss tjejer på alla hjärtans dag. Men icke då, jag belv som sagt inlagd i ett chockstilstånd då det satt ett rött hjärta på alla tjejers dörr (det stod att vi skulle samlas ett visst datum och tid utanför mysrummet imorgon) och redan där så smälte mitt ack så frusna hjärta till ljummet vatten. Nu vet jag att mitt beklagande häromdagen ledde nog inte till denna revolution i pojkarnas hjärna men det kanske bidrog lite iaf. Hur som helst så inträffade måndagen den 15 feburari, kl. slog det magiska klockslaget 19.00 och alla tjejer springer exalterade till mysrummet.

När vi sprungit den ack så långa vägen dit, det vill säga hela 10 meter, så möts vi av en kostymklädd Andreas. Ett högt AWWWW kunde höras och spänningen steg (dock är det Andreas finklädda stil som satt panik tidigare i oss tjejer och det blev ett väldans grejande med smink och kläder, då vi tjejer vill också vara fina) och jag tror även att Andreas kan ha en stor framgång som dörrvakt. Hursomhelst så blev vi tillslut insläppta och hela trappgången var upplyst med fina värmeljus (awwwww!) och däruppe fanns det ljus på borden och massa godsaker som godis, frukt, och en välkomstdrink fick vi också (bra jobbat killar!).

Redan här var en stor andel av oss tjejer satta i en "det-är-så-fint-att-jag-snart-svimmar"-tillstånd men om inte det var nog så bjöd killarna på skitroliga uppvisningar och skoj under kvällen. Som en dans till låten YMCA där Tobias är bara iklädd en rock med bara kallingar (hoppas jag iaf) under, David hade åh så heta långkalsonger och Johan visade en glimt av magen under en rosa poncho. Hahah allting avslutades med att dom sjöng och dansade till backstreet boys. Med andra ord; HUR ROLIG KVÄLL SOM HELST! Och i slutet klämmde vi in några flört-lekar också haha :)

Nu orkar jag inte skriva mer, och jag orkar inte berätta allt men kvällen igår var grym!

RSS 2.0