Ski

Hade en helt underbar dag igår då vi åkte till Kisa med ett gäng från kyrkan för att åka skidor. Jag måste erkänna att jag var först skeptisk i början då jag endast åkt skidor typ 2 gånger i mitt liv, och senaste gången var ca 5 år sedan? Men jag tog mod till mig och spännde fast pjäxorna som jag fick hjälp med av en söt kille. Sen kom det stora hindret; att åka i sånna där liftar, det är ett känt faktum att det vilar en förbannelse över dessa, men jag klamrade mig fast med allt jag hade. Och med stor förvåning så klarade jag av alla liftar denna gången! Och tro det eller ej, så slapp jag fastna i en ankarlift och släppas efter den för att sedan slå i huvudet i en fet trästolpe och få en mindre blackout. Ja det var det som hände förra gången jag åkte i en ankarlift, så ja jag har rätt att hata dom. Oj låter himla dramatiskt kanske men det var ju inte så farligt egentligen ;)

Hur som helst så var jag ganska kass i början och det blev en hel del vurpor (varav en då jag försökte bromsa in försent och det slutade med att jag åkte rätt in i min vän Korre) men efter ett tag fick jag grepp på tekniken och i slutet av dagen åkte jag snabbare än en tant med rullator. Slutsats: En super härlig dag med mycket skratt, rinnande näsor och en del ryggont.

Nu sitter jag här med världens träningsvärk och en dunkande huvudvärk följt av en mindre förskylning. Men det var lätt värt det.


Bjuder på en bild som togs med Korres kamera på söta Korre och
den där efterblivna tjejen brevid...öh visst ja det är ju jag .



×



Dim me out, start me over.
For heaven changed
I should have told ya,
I'm falling apart .


Shopaholic yes indeed ★

Måste erkänna att jag börjat räkna dagarna tills jag kan flytta in i min nya lägenhet! Meen det är ca 1 ½ månad kvar, så jag antar att jag måste tagga ner lite. Hehe, fast jag kunde inte låta bli att köpa lite inredningprylar på vägen hem från jobbet idag - jag försvarar mig med att dom var billiga! kinda...


Underbar duk för endast 18:-




Hittade en epic retro-burk som matchar den jag fick i julklapp, 49:-


Som ni märker så älskar jag stilen landet/shabby chic/Victorian :P

På tal om annat så, är det fredag idag! woho!

puss på er!  ♥


05.02.2011

Hade det helt underbart förra helgen i Stockhokm. Fick äntligen träffa Ammi, vi hade inte sett varann på typ 4 månader! Och så fick jag sova hos min älskade Hanna Banana med ^^ Hur som helst så flyter livet på just nu, jag jobbar, jag sover, äter, spelar dator...och ja ni fattar vinken. Men idag har jag städat mitt rum sen jag kom tillbaka från Japan, hehe mamma har velat strypa mig långsamt ett antal gånger nu för att det såg ut som skit. Så nu sitter jag i ett nystädat rum och ikväll ska jag, Korre och hennes vän Karin kolla på melodifestivalen (nej jag brukar inte följa detta program) och ha ett slumber party! Så ikväll packar jag ner min pj och drar dit, det kommer bli awesome!

Vad ska ni göra i helgen?

xoxo

RSS 2.0