Green light...Ganbatte!

Jag kollade mina mail igår o upptäckte att Kenth hade svarat på mitt mail. Kenth är Japanmissionären jag har haft kontakt med o vi har pratat om att jag vill åka som voluntär i höst (tror jag) till Japan i ca 6 månader. Och nu har jag Hanna Peterson gjort världshistoria i mitt liv genom att få grönt ljus av Kenth att åka som voluntär till Japan!!! Har bara bubblande glädje inom mig! Nu gäller det bara att klara av den ekonomiska biten, för pengar har jag inte. Sommarjobb någon?

feelings I can't avoid .

I hate you, but I miss you.
I reject you but I want you.
I scorn you but within I'm crying.
I avoid you but I want you near.
I hate you, I distaste you, I fear you.

I want to break your heart, the way you broke mine...

Say what!?

När man för en gång skull ska lämna bondelandet och dra till England (London, baby!) så är det väl självklart att ett usla svavelmoln ska förstöra skiten. Island kan ta sin dumma vulkan som sänder ut all aska/svavel så att planen inte kan flyga, och ta sig i röven. Dagens i-lands problem för ju iaf en helt ny mening. jaja jag vet att det är irland istället för islands problem men jag försöker göra en poäng här okej? akta så jag inte kastar aska i ögat på dig........yes you heard me!

Neä men det är ju inte helt säkert än om vi kan flyga om en vecka eller inte, men hoppas vi kan iaf. Heh, förlåt för dom eh hårda orden men jag är bara liite sur. Bara lite.

Vodka med en touch av digestivekex. Smexy.


Nu är klockan 01.31 jag har precis tvingat upp pappa så han kan öppna grinden till lägenheten (jag glömde min egna nyckel på Bjärka - är någon förvånad?) med vajande steg stapplar stackars pappa tillbaka och man kan ju tro att han har pimplat i sig 3 liter vodka, men jag är ganska säker på att det beror på bristen på sömn. Som jag har personligen orsakat nygligen. Hur som helst så sitter jag nu framför datorn, för trött för att kolla stavningen, och jag käkar kladdkaka med digestivekex. Och jag som trodde att min pappa var wierd....

RSS 2.0