Jag-längtar-dit-lixom

Ganska soft att inse att dom supersöta hängsel-shortsen man köpte på top shop i London, så har Foki tydligen likadana ^^ åh, saknar dom mysiga gatorna i London, dom vackra körsbärsblommorna och doften av vår och sommar, men speciellt saknar jag dom underbara affärerna ♥

Del 4 av Londonresan kommer snart! (ska bara orka skriva klart den först hehe)

Top that Shop!


Jag ber om ursäkt mina kära läsare för den sena uppdateringen! Men här kommer iaf del 3 av Londonresan :)

Del 3

Idag vaknade jag, efter en god natts sömn, av att Mattias höll på att göra frukost. Gårdagens huvudvärk gör sig påmind och det är med trötta steg som jag går upp. Idag ska vi gå till en kyrka och spela upp vårt drama på gudstjänsten. Jag hoppas det ska gå bra. Med tanke på min huvudvärk och mitt dåliga morgonhumör, så är min roll som demon ganska passande. Tycker bara synd om Sara för det är hon jag ska droga ner och misshandla i dramat (Det kan ju vara svårt att skilja på fantasi och verklighet menar jag, neä jag skämtar bara).

Efter några timmar är vi hemma igen och allt gick bra! Det var en härlig gudstjänst med otroligt mycket blandat folk, allt från afrikaner till asiater (det var komiskt nog mest brist på "engelsmän" du vet sånna där människor som är bleka med rött hår och fräknar). Dramat gick även sjukt bra! Jag såg att många blev berörda också. Vi skulle även hålla i ungdomsgruppen (typ som en söndagsskola fast med lite äldre barn) och även det gick bra. Det var dock lite svårt att hitta samtalsämnen i slutet då vår engelska var inte i det bästa laget, så att säga.

Hur som helst så drog vi ut och handlade sen efter vi hämtat pengarna där hemma, och den underbara känslan av att äntligen få dricka cola igen var underbar ^^ Vi köpte även ingredienser till dagens mat som Steffie så snällt ville laga till åt oss (hon lagade all mat hela veckan och vägrade låta någon hjälpa henne av någon anledning) men jag klagar inte :)

Maten blev kanon och mätta och belåtna ger vi oss av till Oxford Street! ♥ Oxford Street är en känd gata i England som är fullproppad med massa affärer! Det finns typ tre feta H&M i samma kvarter, vart du än vänder dig ser du H&M och andra underbara affärer. Anyway, väl där så gick jag in för första gången på Top Shop! En sjuk upplevelse säger jag bara; där skor, kläder, smycken, hattar, glasögon ja allt finns överallt. Stora neon-kuber hänger i taket och jag blev så överväldigad av allt att det slutade med att jag inte köpte nånting alls. Kunde inte bestämma mig, hahah (men det är lugnt för andra gången jag var där fick jag min revenge).

Efter det gav vi oss av till Hillsong-kyrkan, vilket var i en stor lokal som jag glömt namnet på. Japp jag har dåligt minne. Men tror det var någon teater eller så. Väl inne i lokalen så mötes man av otroligt mycket folk, en fet scen med värsta storbilds skärmen, och blinkande lampor. Tänk dig typ Unite (en kristen konferens i Sverige) fast 1000 gånger mer ös och hålligång. Fast för oss som hade gått omkring typ hela dagen så var det väl inte lika kul för alla var så sjukt trötta. Men jag försökte hålla ögonen öppna och han som predikade var bra minns jag, men jag kommer inte ihåg vad han sa.

Efter mötet skulle vi dra och käka lite mat, och det är nu kära vänner som jag inser att min kamera saknas. Med trötta steg går vi tillbaka till kyrkan för att hämta den, men då var det stängt och det där Hillsong-gänget hade redan dragit. Yay. Jaha, kvällen slutar iaf med att vi sitter döda i en gaturesturang och käkar kinesiska nudlar. Godare mat finns nog inte, förutom sushi förståss.

God natt på er ~


Här övar dom för fullt för dagens möte i Westbourne Park Baptist Church.


När man måste gå upp tidigt så blir det här resultatet (jag diggar min & Charley's zombie-stil)


Johan och Jimmy verkar peppade iaf (tur att någon var det).


Kyrkans pastor (ett levande bevis på att engelsmän faktist existerar här) och ungdoms-
ledaren Sophie som är jättesnäll och en väldigt inspererande människa :)


Vår ledare Mattias på Oxford Street, hahah älskar bilden 



Utanför Hillsong, som hölls i Dominion teatern kom jag nu ihåg, haha ^^


Världens drag var det :)


Hela London gänget efter Hillsong mötet. Jag beundrar Steffies energi att orka le ens när
man är så trött.



RSS 2.0