Ba ba ba

Just nu sitter jag och myser i min lägenhet med mina nya möbler. Vi tog en sväng till IKEA i lördags och jag köpte mig en ny vit expedit hylla och ett vitt soffbord, samt tillägg till bokhyllan ^^ För övrigt så pluggar jag mest engelska om dagarna samt vikarierar lite då och då, jag måste säga att jag längtat efter sommaren. Och nu är den här så jag har ett sånt där bubblande lyckorus inom mig som jag inte riktigt kan identifiera. Man bara känner ett sånt där lugn inom sig och livet leker .

 




Hur lyckas man?

Idag, hör och häppna, så hälsade min lillebror på. Jag försökte visa att jag faktiskt kan laga annan mat än makaroner och nudlar, så jag bestämde mig för att göra bakade potatisar med skagenröra. Vilket resulterade i två par ihopskryklande potatisar som var hårda i mitten och brända i botten. Aja, det var nästan ätbart iallfall. Sen så pluggade jag massa engelska, den där krångliga grammatiken tar kål på mig, och sen gloddde vi på the hangover. Skön film.

För övrigt skulle jag ge mig på att åka longboard i förrgår med Korre, Johan och PJ. Vilket resulterade i en fet bula och ett sår i bakhuvudet där jag slog i asfalten, en uppskrapad arm, två blödande armbågar, två blåmärken, två sår på foten och ett litet på axeln. Epic fail med andra ord. Lite mer positiva nyheter är att jag ska se Tony Hawk på lördag med Korre! Vi fick gratis biljetter vilket är sjukt värt. Nu ska jag pyssla om mitt dunkande huvud, droga ner mig med alvedon och sen gå och lägga mig. Värt.


RSS 2.0