Dagens sanning

Det är komiskt att man inte får se ut hur man vill. Att man får inte ha piercingar eller kläder som står ut om man vill ha ett jobb. Idag var jag och pratade med snubben som ska anställa mig inom hemtjänsten/äldreomsorgen eller vad det nu kallas för. Det gick väl bra, och jag ska gå vid någons sida i 2-3 dagar framöver. Men vad jag störde mig på var att han påpekade mina piercingar, och tydligen måste jag duscha tanter och gubbar 'down there' också men det får man väl tåla antar jag.

Men jag blir arg på samhället och dess syn på hur man ska se ut. För tydligen så ska vi tjejer t.ex. vara trådsmala eller rättare sakt ska vi vara vandrande pinnar. Sen ska vi ha skitstora bröst eller bröstimplantat, så att vi knäcks på mitten av bara själva tyngden. För vi måste komma ihåg att vi ska vara anorexia-smala här. Sen ska vi alltid lukta gott, ha snyggt hår, vackert ansikte, fin hy och det är värsta synden om man har håriga ben. Nej, då blir det avrättning direkt.

Förlåt, jag ska sluta ta ut min aggression på dagens störda samhälle och säga att jag tror jag kommer få jobbet, I think. Och att tanten och gubben här hemma ska resa bort till Stockholm över helgen så - föräldrarfritt here we come! :D

Kommentarer
Postat av: Madicken - Foto

Samhället är skit ja.. :(

2009-05-14 @ 16:25:19
URL: http://metrobloggen.se/conlerc
Postat av: Hanna

Ja menar det :( man får göra det bästa ut av det ._.

2009-05-14 @ 16:27:05
URL: http://hallonsnutten.blogg.se/
Postat av: Foki

Svar: tack så jättemkt snälla du! det är så himla kul att du uppskattar bloggen, det betyder massor ^^



Ha en fin kväll! :)

2009-05-15 @ 00:03:42
URL: http://foki.blogg.se/
Postat av: Banana

äh, vem bryr sig om samhället? bygones!

2009-05-16 @ 00:09:15
URL: http://metahanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0