Onsen

Idag besökte vi ett onsen, med andra ord ett ångbad eller vad det nu heter på svenska. Det var helt underbart! Först får man ett armband som man kan öppna skåpen med, köp mat och dricka osv. Sen så kommer man in i ett stort rum där det finns massa bås av marmorsten där man sätter sig ner på en pall framför en spegel, och så tvättar man håret med dyrt schampoo. Och det finns även peeling för ansiktet, balsam, och tvål.

Sen kan man kliva i ångbaden som finns i samma rum inomhus och det fanns ångbad med lila vatten, och andra hade små vattenfall. Sen kan man även gå utomhus och hoppa i dom varma baden där. Helt underbart! Och man sitter där under en klar stjärnhimmel med vackra träd runt omkring sig, ett stort vattenfall och massa ånga som flyter ovanför vattenytan. Så avslappande och vackert!

Sen efteråt kan man sitta vid sitt egna sminkbord och föna håret, och pröva gratisexemplar av hudkrämer och allt. Ja det fanns till och med foundation som man kunde pröva! Så otroligt härligt, och allt detta för under hundra lappen!  Och allt blev ännu bättre när en show började senare utanför baden, där ca 15 st. killar börjar uppträda och sjunga och dansa. Dom var så sjukt söta och så tog dom en i hand efteråt och skrev autografer och allt ♥ Hahah, en helt awesome dag med andra ord ^^


Hittade en randome bild på internet i och med att man inte fick ta kort där vi var.

Nu ska jag sova!

Oyasumi nasai!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ååhh, vad härligt det låter.

2010-12-06 @ 22:18:22
Postat av: Hanna

Ja det var helt fantastiskt ^^ Tycker vi ska dra ner med hela familjen till Japan nån dag :D

2010-12-07 @ 09:10:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0